Fietsendragers

Zoekt u een fietsendrager om uw fietsen mee te kunnen nemen met de auto? Ook dan bent u bij Lommen Tweewielers aan het juiste adres! Wij verkopen namelijk een aantal zeer fijne fietsendragers. Als u van fietsen houdt dan kunnen uw fietsen eigenlijk echt niet thuisblijven wanneer u op vakantie gaat. Zo kunt u bijvoorbeeld heerlijk langs de Franse wijngaarden of langs de Italiaanse kust fietsen. Wanneer u uw fietsen mee wilt nemen heeft u wel een stevige fietsendrager nodig waarvan u zeker weet dat u uw fietsen niet alleen mee heen kunt nemen, maar ook mee terug. In onze winkel verkopen wij een aantal modellen van zeer hoge kwaliteit. Perfect voor lange vakanties en voor korte dagtochtjes.

 

MovaNext Lux

De MovaNext Lux is de lichtgewicht uitvoering van de MovaNext fietsendragers. Hij weegt slechts 12,5 kg en kan belast worden tot 60 kg en is daarom ook geschikt voor het vervoer van twee E-bikes. Met twee simpele bewegingen klemt u de drager binnen enkele seconden rechtstreeks op de trekhaak.

MovaNext Vision

De MovaNext Vision is gelijk aan de MovaNext Lux, maar dan met volledige LED verlichting.

De MovaNext Vision is de eerste fietsendrager in Nederland waarbij de LED verlichting, ook bij moderne auto’s met boardcomputers, over het algemeen wel goed functioneert. De MovaNext Vision heeft dezelfde eigenschappen als de MovaNext Lux met als extra de volledig LED verlichting, met speciale aandacht voor het ontwerp. Dit ontwerp van de MovaNext Vision heeft de RED Dot Award gewonnen, een belangrijke design prijs in Europa.

 

 

MovaNext Lux Plus

De MovaNext Lux Plus is de kantelbare uitvoering van de MovaNext Lux. Hij weegt 15,8 kg en kan tot 60 kg belast worden en is daarom ook geschikt voor het vervoer van twee E-bikes. De MovaNext Lux Plus is makkelijk te monteren op de trekhaak en met een extra voetpedaal is de drager kantelbaar, zodat u toegang tot uw bagageruimte houdt.

Door de geïntegreerde handvaten is de MovaNext Lux Plus makkelijk te tillen en dankzij de compacte uitvoering is de Lux Plus ook eenvoudig op te bergen in de kofferbak of opbergruimte.

MovaNext Vision Plus

De MovaNext Vision Plus is de kantelbare uitvoering van de MovaNext Vision. Hij weegt 15,8 kg en kan tot 60 kg belast worden en is daarom ook geschikt voor het vervoer van twee E-bikes. De MovaNext Vision Plus is makkelijk te monteren op de trekhaak en met een extra voetpedaal is de drager kantelbaar, zodat u toegang tot uw bagageruimte houdt.

Door de geïntegreerde handvaten is de MovaNext Vision Plus makkelijk te tillen en dankzij de compacte uitvoering is de Vision Plus ook eenvoudig op te bergen in de kofferbak of opbergruimte.

 

 

Ga heerlijk fietsen op vakantie

Er gaat haast niets boven een fijn rondje fietsen met lekker weer in een prachtig landschap. Op de fiets kunt u uw favoriete vakantieland ontdekken op een compleet unieke manier. Fiets door prachtige omgevingen en adem de lokale cultuur en natuur. Als u op de camping staat dan is de fiets natuurlijk het ideale vervoersmiddel om eens lekker de dichtstbijzijnde dorpjes mee te gaan ontdekken. Met onze fietsendragers neemt u met het grootste gemak uw fietsen mee naar de meest mooie vakantiebestemmingen zodat u daar lekker kunt bewegen en ontdekken.

Ook fantastisch voor een dagje weg

Goede fietsendragers zijn niet alleen fijn voor als u op vakantie wilt fietsen. Ook als u Nederland op de fiets wilt ontdekken dan zijn onze fietsendragers hartstikke handig. Hoewel ons landje niet al te groot is, is het niet voor iedereen weggelegd om het hele land op de fiets te doorkruisen. Als u toch door bijzondere gebieden in Nederland wilt fietsen zonder complete dagen op de fiets te zitten kan het dus makkelijk zijn om een fietsendrager aan te schaffen. Dan rijdt u met de auto naar een mooi gebied en kunt daar fijn een stuk fietsen.

Bekijk onze hoge kwaliteit fietsendragers

Al onze fietsendragers zijn van hoge kwaliteit. We verkopen een aantal verschillende modellen die allemaal zeer eenvoudig te gebruiken zijn. Het is met onze fietsendragers ook mogelijk om e-bikes te vervoeren.

Kom snel langs in onze winkel

Als u benieuwd bent naar onze fietsendragers dan kunt u deze het beste even komen bekijken in onze winkel. Daar kunt u precies zien welk model voor u geschikt is. U kunt in onze winkel ook terecht voor het kopen van fietsen, fietsaccessoires en het huren van fietsen. Kom gerust eens langs in onze winkel! Ons adres is Peperstraat 54 in Sevenum. Tot snel!


TerugDeel het met uw vrienden!


Contactgegevens

Routebeschrijving